top of page

Els Premis Llanterna Digital de curtmetratges en català i occità incorporen la LSCLa Direcció General de Política Lingüística convoca la XIII edició dels Premis Llanterna Digital que tenen per objectiu el foment de les llengües pròpies de Catalunya, a través de l’elaboració de curtmetratges sobre la llengua, en sentit ampli, i des de qualsevol perspectiva. La novetat d’aquesta edició és que incorpora la llengua de signes catalana.


El termini de presentació ja és obert i es tanca el 30 d’abril.


L’objectiu dels Premis és, d’una banda, promoure la sensibilitat envers el català, l’aranès, occità de l’Aran, i la llengua de signes catalana i de l’altra, afavorir l’adquisició de coneixements i experiència audiovisual i tecnològica, sobretot pel que fa als participants escolars.


Els guardons es convoquen en 3 categories:


1. Centres d’educació primària. El centre és qui opta al premi, a partir de la participació de l’alumne o del grup d’alumnes que elabora el curtmetratge, representats per un professor o professora. La durada de les obres no pot ser superior a 3 minuts.

2. Centres d’educació secundària. El centre és qui opta al premi, a partir de la participació de l’alumne o del grup d’alumnes que elabora el curtmetratge, representats per un professor o professora. La durada de les obres no pot ser superior a 3 minuts.

3. Oberta. S’hi poden presentar obres d’autoria individual o de grup, amb un màxim de quatre realitzadors o realitzadores. Pel que fa a la durada de les obres el mínim és d’1 minut i el màxim de 15 minuts.


El certamen té la col·laboració dels organismes que integren la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida i el Conselh Generau d’Aran, així com altres entitats públiques o privades que participen en la dotació dels premis.


27 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page