top of page

Presentació

AUELS, Associació d’Usuaris i Estudiants de Llengua de Signes, és una entitat sense ànim de lucre d'àmbit autonòmíc es va constituir el 24 de desembre de 2014. Com a conseqüència de la necessitat de disposar d’una associació específicament destinada a les persones usuàries de la Llengua de Signes i als estudiants que s’hi estan formant, tant a nivell de coneixement de la llengua i cultura, com de la seva interpretació i/o mediació comunicativa.

Som un grup de professors vinculats amb la comunitat signada que pretenem donar a conèixer i compartir tot allò relacionat amb les persones amb diversitat funcional sensorial.

El motiu és molt clar: vivim en una societat globalitzada i globalitzadora on la comunicació és base de totes les possibles relaciones. Una societat inclusiva, que intenta dia a dia, millorar la seva qualitat  per totes les persones. Però resulta que les persones son "diverses" i "diferents".

Així doncs, davant d'aquest fet, resulta imprensicible que totes les persones relacionades amb els àmbits social, educatiu, formatiu, cultural, persones que treballen en el tercer sector (serveis), puguin disposar les eines adequades per a saber com interactuar amb les persones amb diversitat funcional sensorial.

Nomes tenint a aquests coneixements, aconseguirem que la nostra tasca professional sigui eficaç i productiva.

Entre tots aconseguirem un mon millor.

 

Missió i objectius de l'AUELS, poden veure el text d'estatuts (prem enllaç externa).

  • Organitzem cursos orientats a la formació a distància, tant per a usuaris de la Llengua de Signes, professionals, estudiants i membres de la Comunitat Sorda i Sordcega, així com d'altres persones interessades.

  • Activitats formatives: cursos online, jornades, xerrades, tallers de conversa en LSC i SSI, i tallers diversos destinats a reforçar els aspectes referents a diferents àmbits: sanitari, laboral, educatiu, social,...

  • Cursos, reforç escolar i tallers específics dirigits a persones sordes, persones sordcegues i estudiants de LSC.

  • Cursos de formació per a professionals i específics d'àmbits i/o temàtica concreta, des de la nostra plataforma en linia.

AUELS formació_edited.jpg
bottom of page